TAGRENS FYN ApS

Telefon Charlie

Telefon Lasse

TAGRENS FYN ApS

Facaderenovering

Hjem –  Facaderenovering

Facaderenovering

Giv din facade en makeover?

Døjer du med frostsprængte sten i din facade, har du ødelagte sten, du gerne vil have udskiftet, eller er der kommet sætningsrevner i soklen? Måske har du et ønske om at gemme den gamle murstensfacade væk? Hvad end du har af udfordringer, rådgiver vi dig gerne og kommer med holdbare løsninger. Vi har stor erfaring med forskellige metoder til at facaderenovere, og det er i sidste ende dit behov, der afgør, hvordan din facade skal opfriskes. Du kan få omfuget, vandskuret, netpudset eller imprægneret din facade, så den står skarpt igen.

Selvom det står ned i stænger, er vi klar

Vi går meget op i at overholde vores aftaler, så dårligt vejr er ingen undskyldning – vi klør på alligevel. Vi skal i mål, så du kan nyde resultatet. Murermestrene C&L sikrer dig en god oplevelse og et godt slutresultat – mere kan der vel ikke forlanges? Vi kører lige fra Esbjerg til Ringkøbing, Kolding og Vejle for at hjælpe dig med din facade.

Kunne din facade bruge en grundig makeover? Ring eller skriv til os i dag, så vi hurtigst muligt kan komme ud og kigge på sagerne.

Facaderenovering i Esbjerg